Servicii

Suntem o echipa tanara, vesela si entuziasta si va invitam intr-un spatiu primitor pentru a va oferi servicii de coafor, make-up, manichiura si pedichiura de cea mai buna calitate, la cele mai inalte standarde.

COAFOR MACHIAJ MANICHIURA / PEDICHIURA EPILARE DEFINITIVA

Coafor

Datorita experientei acumulate si participarii la numeroase seminarii de specialitate, suntem pregatiti sa realizam de la tunsori executate dupa ultimele tendinte pana la cele mai sofisticate tipuri de styling.
Pentru obtinerea unui efect deosebit putem atasa coafurilor de ocazie accesorii diverse, cum ar fi: cristale Swarovsky, perle, trandafiri, fluturasi, libelule etc.

Oferta Freestyle vine cu o noutate in domeniul coaforului, extensiile din par natural sub forma de banda, acestea prezentand multiple avantaje. Doua dintre ele fiind plusul de volum si lungime.
De asemenea, va stam la dispozitie cu sfaturi si indrumari legate de folosirea produselor profesionale acasa, produse pe care le puteti achizitiona din salonul nostru la preturi acceptabile.


Machiaj

La realizarea unui machiaj profesional se folosesc produse profesionale de calitate care asigura machiajului o rezistenta de durata.

Se tine cont de evenimentul la care participa clienta, de lumina existenta, de vestimentatie, si de asemenea de particularitatile fetei. Printre acestea enumeram forma fetei si micile imperfectiuni ale acesteia.

Un machiaj profesional nu are ca scop acoperirea fetei creand efectul de masca, ci din contra, se urmareste obtinerea unui rezultat natural. Durata unui machiaj profesional este de aproximativ o ora, deoarece trebuie respectate etapele realizarii acestuia pentru obtinerea unui rezultat optim.


Manichiura – Pedichiura

Pe langa manichiura si pedichiura clasica aducem si o noutate. Este vorba despre manichiura si pedichiura europeana, pentru care se foloseste o solutie speciala care inmoaie cuticulele, acestea indepartandu-se fara a mai fi necesara taierea lor cu forfecuta. Dupa mai multe manichiuri de acest fel cuticula nu mai creste, ea avand un aspect ingrijit.
De asemenea va oferim manichiura si pedichiura SPA, care reprezinta un rasfat (fizic si psihic), punandu-se accent pe ingrijirea pielii mainilor si picioarelor.

Ca ultima tendinta, Olga, specialista in acest domeniu realizeaza manichiura tehnica cu gel (sablon sau tips). Aceasta reprezinta o alungire a unghiilor naturale sau o intarire a acestora dupa preferinte. Constructia unghiilor se face cu un gel special care se intareste in lampa UV. Printre avantajele manichiurii tehnice putem enumera:

  • efectul special
  • rezistenta in timp
  • pot fi aplicate diverse modele sau picturi sub gel, acestea devenind permanente
  • se poate realiza un french permanent
  • lacul de unghii rezista o perioada mai indelungata.

 

Unghiile construite pot fi pastrate permanent facandu-se o intretinere a lor o data la 3 – 4 saptamani, in functie de cat de repede creste unghia naturala.

In plus, in oferta noastra se regaseste o gama variata de accesorii, printre care: strasuri, sclipici, flori natural, perle, staniol, stelute etc.
La acestea se adauga picturile realizate manual de Olga, acestea demonstrandu-i talentul si transformand aceasta meserie intr-o arta: arta infrumusetarii unghiilor.


Epilare definitiva cu lumina intens pulsata (IPL)

Ce este epilarea definitiva cu lumina intens pulsata?

Distructia permanenta a foliculilor firelor de par in procent maxim posibil de atins de aproximativ 95%.

Principiul de actiune este acela ca lumina de o anumita intensitate este absorbita de firul de par, condusa la radacina incalzind-o pana la ardere. In cca. 15 – 25 zile, firele de par tratate incep sa cada. Initial unele fire de par dau senzatia ca continua sa creasca, dar este doar procesul normal de eliminare a lor din tegument. Si acestea vor fi eliminate in timp, dar s-ar putea sa dureze ceva mai mult.

Majoritatea persoanelor au nevoie de minim 4 – 6 sedinte. Initial sedintele sunt distantate la 6 – 8 saptamani,dar dupa 3 – 4 sedinte este bine sa fie marit intervalul la 8 – 10 saptamani, pentru a acumula cat mai mult par in faza de crestere activa si a justifica tratamentul.

Tehnologia Luminii Intense Pulsate (IPL) este un procedeu non-invaziv si nedureros.

Cum trebuie sa ma pregatesc pentru tratament?

Aria care urmeaza sa fie tratata nu trebuie epilata cu ceara sau prin smulgere cel putin 4 saptamani inainte de tratament. Trebuie deci cca. 4 – 6 saptamani in care firele de par sa poata creste.

Epilarea cu ceara este interzisa pe toata perioada sedintelor de foto-epilare. Intre sedinte se va folosi doar rasul sau tunsul.

Pielea ar trebui sa fie cat mai alba cu putinta, deci expunerea la soare trebuie evitate incepand cu 30 – 45 zile inainte de tratament.

Daca tratamentul implica zone expuse la soare in mod curent – fata, gambe, etc. – este recomandata folosirea unei creme protectoare cu factor de protectie cat mai ridicat ( pentru fata – SPF – 50 ). Cu cca. 1 – 3 zile inainte de tratament, nu mai devreme, Dar nici mai tarziu, zona de tratat trebuie tunsa la zero .

Firul trebuie sa fie cat mai scurt, pentru ca energia luminoasa sa fie concentrata in radacina firului de par, si nu in parte de deasupra,care se va incalzi inutil

0232 240 140
0232 240 140