Produse

BC BONACURE HAIRTHERAPY [detalii in format .pdf]
Parul sanatos, stralucitor si puternic incepe in profunzimea parului si pielii capului.
Parul sanatos si stralucitor este intotdeauna un simbol al frumusetii.
BC BonacureHairtherapy: descoperiti portofoliul de produse extraordinare destinate ingrijirii, pentru un par uluitor si sanatos

BC COLOR SAVE [detalii in format .pdf]
PASTEAZA CULOAREA.
ELIBEREAZA STRALUCIREA.
Noua formula ce pastreaza intensitatea culorii. CHIAR SI DUPA 30 DE SPALARI.

BC REPAIR RESCUE [detalii in format .pdf]
BC Repair Rescue cu aminoacizi si CuraTec pentru restructurarea parului deteriorat, decolorat si poros, din interior.

BC MOISTURE KICK [detalii in format .pdf]
BC Moisture Kick cu aminoacizi si complex de Proteine din lapte, pentru un echilibru ideal al nivelului de hidratare, din interior, a firului de par. Pentru par uscat, aspru natural, ondulat si/sau expus apei clorinate sau sarate.

BC SMOOTH CONTROL [detalii in format .pdf]
BC Smooth control cu ulei natural din caise, ce catifeleaza si netezeste eficient parul si are efect anti-static. Confera parului ondulat o suprafata cu o netezime imbunatatita.

BC LIGHT VOLUME [detalii in format .pdf]
BC Light Volume cu Nufar si Complex Light-Body, pentru ingrijirea delicata a parului normal si fin, fara a-l incarca. Par sanatos, stralucitor si usor, pentru o frumusete de durata.

BC TIME RESTORE [detalii in format .pdf]
Explorati noul tratament ce va va schimba parul. Tehnologie de intinerire inovatoare. Regim de ingrijire a parului cu Q10.

BC HAIR & SCALP EXPERT [detalii in format .pdf]
Piele a capului dezechilibrata & stresata.

BC MEN [detalii in format .pdf]
Portofoliu solid de produse destinate ingrijirii barbatilor moderni, putere& energie imediate pentru par, avand la baza tehnologia cu aminoacizi, imbogatita cu complex de Glucoza - Cafeina.

BC SUN GUARDIAN [detalii in format .pdf]
Deoarece parul expus radiatiilor solare reactioneaza in acelasi mod ca si pielea, acordati-i la fel de multa ingrijire. Ingredientele naturale pretioase asigura ingrijirea intensa si protectia perfecta, printr-un program in 3 pasi: Improspatare, Protectie, Reparare.

BC STYLING TREAT [detalii in format .pdf]
Cu noul BC Styling Treat aveti un PORTOFOLIU COMPLET PENTRU STILIZARE, ce face parte integranta din PROGRAMUL dumneavoastra DE INGRIJIRE ZILNICA, hranind in profunzime parul si prelungind efectul de ingrijire.

IGORA

IGORA COLOR GLOSS [detalii in format .pdf]
Culoare ce ingrijeste la domiciliu.

IGORA ACTION PAINT [detalii in format .pdf]
Cereti Action Paint: dati frau liber creativitatii!

OSiS+ Arta contradictiei [detalii in format .pdf]
Descoperiti o noua experienta a stilizarii cu noul OSiS de la Schwarzkopf Professional. Noua inspiratie, precum si noul entuziasm si sprijin a Salonului cu noua Arta a Contradictiei.

OSiS ESENTIALE [detalii in format .pdf]
- Produse pentru stilizarea zilnica a coafurii, destinate modelarii, fixarii, texturarii, conferirii de volum si stralucire
- Ambalaj argintiu
- Parfum unisex

Produse cheie pentru coafare si finisare, destinate STILIZARII, MODELARII, STRALUCIRII, TEXTURARII SI FIXARII.

OSiS CREATIVE [detalii in format .pdf]
- Produse pentru expresii nelimitate a stilizarii: combinati, potriviti starniti admiratia cu propriile dumneavoastra reguli
- Ambalaje rosii
- Formule, texturi, parfumuri excitante
- Accente inovatoare

OSiS DESIGN MIX [detalii in format .pdf]
Produsul nu este disponibil in Romania.

SILHOUETE [detalii in format .pdf]
Clasic, etern si elegant

Produsele clasice Silhouette au o formula pura de inalta calitate, ingredienti activi purificati si micro-agenti formatori de film. Rezultatul: fixare de lunga durata si in acelasi timp invizibila!
Formula desavarsita asigura acoperirea uniforma si usoara, fara a incarca parul. Pastreaza o stralucire extraordinara si textura naturala a parului dumneavoastra.

SALON TOOLS STYLING [detalii in format .pdf]
COLECTIA DE INSTRUMENTE PENTRU SALON
Parul se intalneste cu Designul

Schwarzkopf Professional & Tinerii Designeri - o combinatie unica! Lucrul incitant in legatura cu persoanele creative este ca ei pot transforma ceva obisnuit intr-un obiect al dorintei.
Parul se intalneste cu Designul inseamna combinarea celor mai bune instrumente pentru salon cu un design emotionant. Noi credem ca instrumentele de calitate sunt vitale.
Parul se intalneste cu Designul reprezinta un nou mod de gandire. Am provocat un grup selectionat dintre tinerii talentati ce studiau design-ul sa transforme instrumentele pentru salon in obiecte dorite, inovatoare si functionale. Alegeti din cele cateva instrumente selectate pe cele destinate ingrijirii parului dumneavoastra la domiciliu, intre vizitele la salon.